הכנת אורז | חיתוך ירקות | חיתוך דגים לסושי וטיפול | הכנת סושי
פילה | פתוח 2 וואריאציות שונות | צלעות דג | כנפי דג
סוגי התססות שונות | איך מייצרים סויה |איך מיצרים מיסו | התססת ירקות
מהו ?KOJI
*ארוחת טעימות בסוף
הכנת אורז | חיתוך ירקות | חיתוך דגים לסושי וטיפול | הכנת סושי
מהו ?KOJI
*ארוחת טעימות בסוף
סוגי התססות שונות | איך מייצרים סויה |איך מיצרים מיסו | התססת ירקות
פילה | פתוח 2 וואריאציות שונות | צלעות דג | כנפי דג
ראשון-חמישי: 16:00-23:00
שישי:סגור
שבת: שעה אחרי צאת שבת-23:00
ראשון-חמישי: 16:00-23:00
שישי: 12:00-16:00
שבת: סגור